Sådan får du et job på en boreplatform

Der er mange jobmuligheder for personer, der ønsker at arbejde på en boreplatform. Olieindustrien er en af ​​de største arbejdsgivere i hele verden. Olieselskaberne er altid brug for dæk hænder, malere, cateringvirksomheder, mekanikere, elektrikere, svejsere, sikkerhedsudstyr undervisere osv. Som arbejdsforholdene er hårde, der er mangel på specialiseret personale på dette område.

Krav til at få et job på en boreplatform

Uafhængigt af den stilling, der passer dig bedst, den første ting, du skal gøre, er at forberede et CV, der fremhæver de færdigheder, der kræves for at få job på en boreplatform. De fleste af de job på boreplatforme demand viden om nogle grundlæggende færdigheder fra en person, så du kan hverve disse færdigheder på dit cv. Der er flere virksomheder, der kan skrive et CV for dig ved at opkræve et gebyr, eller du kan finde en prøve genoptage skabelon online så godt.

Når du har forberedt et CV, den anden ting, du skal gøre for at få et job på en boreplatform er at bestå en fysisk undersøgelse. Du vil også nødt til at gennemgå et lægemiddel screeningstest, og du vil blive bedt om nogle spørgsmål om din historie. Det er altid tilrådeligt at besvare alle de spørgsmål sandfærdigt.

Minimumsalderen for at arbejde på en boreplatform er 18 år. Så er du nødt til at opfylde dette kriterium før de ansøger om et job på en boreplatform. For så vidt angår de uddannelsesmæssige krav angår, arbejdsgiverne ser frem til din evne til at udføre arbejde, snarere end nogen grad eller certificering. De entry-level job på en boreplatform kræver ikke en formel uddannelse som sådan, men folk, der er ansvarlige for tilsyn og styring af mennesker kræver højere uddannelsesniveauer. Jobbet giver dig også nok muligheder for at videre i din karriere som arbejdsgiverne ønsker erfarne medarbejdere til at tage mere ansvarsfulde stillinger og hjælpe med at uddanne nye medarbejdere. Der er mange bureauer, der tilbyder certificering kurser godkendt af Coast Guard.

Der er en masse mennesker, der ønsker at arbejde på en boreplatform, men er skeptiske, da de har lidt eller ingen erfaring. Mens relevant erfaring øger dine chancer for en stor dels, ikke at have et betyder ikke, at du ikke ville blive ansat. Man kan ansøge om de fleste af de entry-level job uden at have nogen tidligere erfaring med at arbejde offshore. Den vigtigste ting, der afgør, om du ville være en succes på en boreplatform er evnen til at lære tingene hurtigt.

De arbejdstimer på en boreplatform er forholdsvis længere end andre konventionelle marker, med arbejdstimer i gennemsnit mellem 80 og 100 timer om ugen. Før du begiver dig ud for at arbejde på en boreplatform, skal du forberede dig både mentalt og fysisk som jobbet kræver en masse rejser og der er tidspunkter, hvor du vil være væk fra hjemmet i uger, måske måneder. Arbejdsforholdene er hårdt, men hvis du er i god form, vil du ikke tage meget tid på at vænne sig til jobbet.

Løn og fordele

Folk, der ikke har nogen tidligere erfaring med at arbejde på en boreplatform gør omkring $ 40.000 til $ 50000 om året. Det plus punkt er, at du ikke behøver at arbejde for hele året, da de fleste af de selskaber, har et arbejde struktur, hvor medarbejderne arbejder i tre uger og få en to-ugers off. Opvaskemaskiner og generelle arbejdere, der arbejder på daglig basis tjene omkring $ 900 til $ 1000 pr uge. Mad og overnatning er taget hånd om af arbejdsgiveren, og dette er en af ​​de største fordele ved at arbejde på dette område.

Som nævnt tidligere, offshore olie rig job er udfordrende og du bliver nødt til at tilbringe en masse tid væk fra din familie, men den løn det giver er temmelig konkurrencedygtig. Vi vil råde dig til at veje i alle dine muligheder, før du forpligte dig til dette job.

Online Jobs for 15-årige
Beslutning om en karriere
Interview Tips og teknikker
Karriere mål for freshers
Top Karriere hos en Associates Degree
Corporate Finance Careers
Career Planning Information
Wildlife Rehabilitator Løn
Overførsel Colleges
Industrielle Design Karriere
Alternative Karriere for Lærere

Leave a Reply